Welkom bij Propeller BV!

We zijn sinds 1994 een gevestigde waarde als het op luchtvaartactiviteiten aankomt en zijn gebaseerd op de Internationale Luchthaven van Kortrijk/Wevelgem.

Volgende opleidingen worden op dit moment aangeboden door onze vliegschool: privaat vliegtuigpiloot PPL(A), nachtvliegen, acrobatie, Single Engine Piston SEP(L) en vlieginstructeur/seminarie FI(A). Piloten met een vlieglicentie kunnen tevens aan zeer voordelige tarieven beroep doen op onze grote vloot aan vliegtuigen.

We zijn ook gespecialiseerd in het aanbieden van verschillende soorten vluchten voor zowel één persoon als voor een grotere groep. Naargelang de wensen van de klant kan er een totaalpakket aangeboden worden bestaande uit bijvoorbeeld een stuntvlucht tot een frontvlucht met verschillende vrienden of familieleden.

Ook luchtpubliciteit is één van onze specialiteiten, een betaalbare en duidelijke manier om alle producten, diensten en evenementen te adverteren aan het grote publiek. We beschikken over al het nodige om aan zeer scherpe tarieven verschillende services te kunnen aanbieden.


Kortom: als het iets met luchtvaart te maken heeft dan zijn wij uw ideale partner!