Stuntvlucht Vondelmolen-Pitts S2A

Er altijd al van gedroomd om de kick te ervaren van het stuntvliegen in een open dubbeldekker? Dit is uw kans!

Stevig vastgesnoerd in onze Vondelmolen-Pitts S2A en onder begeleiding van een professionele piloot maakt u kennis met de fascinerende wereld van het stuntvliegen

De Pitts S2A is een volbloed stuntvliegtuig gekend voor zijn extreme wendbaarheid en kracht. Na een uitgebreide briefing (inclusief een drankje) over de vlucht neem je plaats in de robuuste dubbeldekker met open cockpit! Na stevig vastgestrapped te zijn zit je even later met de haren in de wind en het hoofd letterlijk hoog in de wolken. Eenmaal op hoogte wordt je door een professionele piloot begeleid door een reeks van acrobatische maneuvers: looping, hammerhead, split S, roll, cuban 8,  avalanche, barell roll, flick roll, immelman, spin, etc. Meer dan 100 % adrenaline gegarandeerd!

De vlucht duurt 25' en wordt afgesloten met een debriefing vergezeld van een certificaat. Een HD-filmopname op een USB-stick opgestuurd krijgen na de vlucht is een optie.

Interesse om dit zelf mee te maken of als cadeau te schenken? Contacteer ons dan vandaag nog voor een aangepaste offerte, meer info of een reservering!

OPGELET: ONZE VLUCHTEN ZIJN ZEER WEERSAFHANKELIJK EN KUNNEN VERPLAATST WORDEN - maximaal gewicht 85 kg, maximaal 27°C!